кадър БНТВъв варненската психиатрия е настанен 32-годишният бургаски рапър Гарджока, който

...
кадър БНТВъв варненската психиатрия е настанен 32-годишният бургаски рапър Гарджока, който
Коментари Харесай

Настаниха в психиатрията рапъра, гонил се с полицаи от Варна до Шумен

кадър Българска национална телевизия

Във варненската психиатрия е настанен 32-годишният бургаски рапър Гарджока, който във вторник открадна такси във Варна и беше арестуван край Шумен.

Това е направено по рекомендация на лекаря, който го е прегледал след задържането му. На Нанев ще бъде направена психиатрична експертиза, която ще е подготвена другата седмица, оповестява Българска национална телевизия.

Прокуратурите във Варна и Шумен управляват три досъдебни производства по случая

Рано сутринта на 2 февруари 32-годишният рапър откраднал във Варна таксито, в което се е возил като клиент преди този момент. След закононарушението той напуснал града с автомобила.

След сигнал от полицията във Варна незабавно била основана организация за прекъсване на автомобила, в случай че премине в Шуменско.

На Автомагистрала „ Хемус “ край Нови пазар автомобилът бил видян. Полицейски екип му подал сигнал със стоп палка, само че лидерът не спрял. Екипи на охранителна полиция съумели да спрат колата на етапната връзка край Шумен. Екип на пътна полиция го тествала с дръг тест, който отчел позитивен за метамфетамин резултат. Оказало се и че водачът е с лишен акнижка.

Районната прокуратура в Шумен е образувала две досъдебни производства за закононарушенията. За незаконното отнемате на автомобила Районната прокуратура във Варна управлява трето досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР